Liceum Ogólnokształcące im. Tomasza Zana
Strona główna
PZO | O mnie | Osiągnięcia sportowe szkoły | Osiągnięcia sportowe naszych uczniów |

Monika Bromek

O mnie

JESTEM NAUCZYCIELEM WYCHOWANIA FIZYCZNEGO OD 1991r.

UKOŃCZYŁAM AKADEMIĘ WYCHOWANIA FIZYCZNEGO I SPORTU W GDAŃSKU.

MOJĄ SPECJALNOŚCIĄ JEST PŁYWANIE, JAZDA NA NARTACH , GRY ZESPOŁOWE, INTERESUJĘ SIĘ TAKŻE KARATE TRADYCYJNYM(OBIE MOJE CÓRKI TRENUJĄ TĘ DYSCYPLINĘ SPORTU- MISTRZYNIE POLSKI, EUROPY I ŚWIATA).

W LO ZANA PRACUJĘ OD 2002 ROKU.

JESTEM ABSOLWENTKĄ NASZEGO LICEUM PODOBNIE JAK MOI RODZICE,RODZEŃSTWO,DZIADKOWIE I..........................................

..........................( I POŁOWA RODZINY)